Oкружно такмичење из историје

У суботу, 16. априла 2011. године, ученици наше школе учествовали су на Окружном такмичењу из историје у Сремској Митровици.
Пласман на Републичко такмичење остварила је ученица IV разреда, Богдана Стјепановић.
Желимо јој пуно успеха у даљем такмичењу Smile Smile Smile
Б.К.

.
 

Историчари

У суботу, 19. марта 2011. године, у нашој школи је одржано Општинско такмичење из историје у категорији Средњих стручних школа и Гимназија. Из наше школе на Окружно такмичење пласирали су се следећи ученици: Сремац Никола (први разред), Рацковић Ања (други разред) и Стјепановић Богдана (четврти разред).
Проучавање прошлости може бити права авантура, ако јој се приступи на прави начин. Срећан пут у прошлост и пуно успеха на следећем нивоу такмичења свим нашим ученицима!
Б.К.

.
 

СМОТРА РЕЦИТАТОРА

У суботу, 26. фебруара 2011.године, одржана је Општинска смотра рецитатора ''Песниче народа мог''. На овом такмичењу учествовали су и ученици наше школе, а пласман на Зонску смотру рецитатора у Старој Пазови остварили су: Летић Тамара, Миладиновић Ивана и Петковић Бојан, сви ученици II разреда.

БК

.
 

МАТЕМАТИЧАРИ – СРЕЋНО!

Ученици наше школе: Перишић Мартина(I разред), Милутиновић Милица(II разред), Илић Рајко, Ковачевић Здравко(III разред), Милутиновић Слободан(III разред) и Шовић Милан(IV разред) учествовали су 19. фебруара 2011. године на Окружном такмичењу из математике и постигли запажене резултате.


Пласман на Републичко такмичење остварили су: Перишић Мартина, Милутиновић Милица и Милутиновић Слободан.
Сви ови успеси су резултат озбиљног и систематског рада наших професора математике и ученика. Таквим радом и резултатима потврђују правило да из наше школе, сваке године, изађе група изузетних математичких талената.

Желимо им успех у даљем раду и такмичењу!!!
БК.
 

Иза кулиса...

Нова представа имала је своју малу премијеру на Савиндан. Ученици четвртих разреда: Филип Димитријевић, Маја Ковачевић, Марко Костић, Петар Младеновић  и Маја Жикић потрудили су се да на један сасвим необичан начин прикажу град у којем живе, наравно, уз помоћ својих професора Надице Покрајац и Браниславе Коњевић. У нашој малој галерији можете погледати и фотографије, а док не буде постављен и снимак са представе ми ћемо Вам заголицати машту и завирити иза кулиса наше мале позорнице како би  поставили неколико питања професорици историје, Бранислави Коњевић, особи која је највише заслужна за осмехе на нашим лицима након сваке успешно одигране представе.

 -са прошлогодишње представе

 

·         По чему се нова представа разликује од претходних? 

.

Опширније...

 
Ulti Clocks content
Питамо вас...
Хуху!!!??? Шта желите да видите/ прочитате на сајту?
 
Банер