Ваншколске активности

НооР

Удружење грађана  "НЕЗАВИСНА ОМЛАДИНСКА ОРГАНИЗАЦИЈА РУМЕ" - НООР - основано је са циљем да се анимира омладина у Руми ради креативних видова деловања. Ово удружење бави се различитим проблемима омладине, али и ангажовањем исте на различитим пројектима. Основни циљеви организације су анимација младих, креативна реализација на побољшању живота младих у граду Руми, али и широм Срема, Војводине, Србије; организовање разних видова забаве и путовања у земљи, као и подршка иницијативе младих. НООР је строго аполитична организација.НООР подстиче креативност и иницијативу, уважава различитости и негује добре односе. Поносни су  на своје чланове и њихову преданост, рад и заједништво.


Тежња НООР-а је да постане јака и успешна организација која ће неговати креативност и подстицати младе на квалитетно провођење слободног времена. Циљ НООР-а је да постане место на којем ће млади моћи да добију помоћ у испољавању своје креативности и информисати се о свему што их занима путем најсавременијих средстава информисања.
У НООР се чланови примају према препорукама других чланова. Добродошао је сваки омладинац који жели да својим залагањем помогне на реализацији циљева организације, а у сврху побољшања живота младих у нашем граду и шире. Креативни, амбициозни, талентовани, вредни, духовити, интересантни, отвореног духа, спремни за сарадњу и за промене су добродошли код нас! НООР тражи  омладинце од 14 до 140 година старости без обзира на образовање.Свакако им је потребна и стручна помоћ ради реализације циљева. Дипломирани стручњаци, магистри, доктори наука и други су добродошли, ако желе да помогну омладини Руме. Они ће свакако заузети важно место у Савету за општу правну организационо-техничку и стручну подршку.Основни интерес организације је побољшање квалитета живота младих. Организација је непрофитна, а рад у њој је волонтерски.  

 

.
 
Ulti Clocks content