ОБЕЛЕЖИЛИ СМО СВЕТСКИ ДАН БОРБЕ ПРОТИВ АИДС-А

Стручни тим за здравствено васпитање наше школе, у сарадњи са Црвеним крстом Рума, обележио је у понедељак, 2. децембра, Светски дан борбе против АИДС-а. У активностима су учествовале ученице неше школе: Ана Цицовић, Милица Мудринић, Милица Тесла, Драгана Грујичић, Теодора Момчиловић, Милена Грујић, Теодора Жунић и Теодора Митев, које су уједно и активисткиње Црвеног крста. Оне су упознале ученике трећег и четвртог разреда са епидемиолошком ситуацијом у нашој земљи, док је професорка биологије Биљана Гајевић, подсетила ученике на начине преношења ове болести, као и о могућностима заштите.

 

ПРВО МЕСТО У ФУТСАЛУ

У петак, 29. новембра, одржано је општинско такмичење у футсалу за девојчице. Наше ученице су освојиле прво место и тако се пласирале на окружно такмичење. Екипу је водио професор физичког васпитања Ненад Петровић.

Опширније...

 

"МЕЂУГЕНЕРАЦИЈСКО ЗАЈЕДНИЧАРЕЊЕ"

У понедељак, 25. новембра, у холу Културног центра одржано је вече под називом "Међугенерацијско заједничарење", у оквиру које је отворена и истоимена изложба дечијих ликовних радова, где су учешће нашли и наши ученици. Након отварања изложбе, емитован је документарни филм "Фрушкогорски манастири, данас". Вече је организовано поводом обележавања 800 година аутокефалности Српске православне цркве.


Опширније...

 

ТРИБИНА У ОКВИРУ ФЕСТИВАЛА ПРАВА ДЕТЕТА

У уторак, 19. новембра, са почетком у 18 h, одржана је трибина у холу школе, а у оквиру Фестивала права детета, на којој су директор, психолог, председник Ученичког парламента и професори давали одговоре ученицима на постављена питања. Наиме, ученици су имали могућност да у претходне две недеље постављају анонимна питања запосленима у школи, представницима Савета родитеља, Ученичком парламенту, школском полицајцу итд, као и да дају сугестије и предлоге којима би се побољшао рад школе.


Опширније...

 

ПРОМОЦИЈА ФАКУЛТЕТА

У суботу, 16. новембра, у холу наше школе, у периоду од 11-13 h, организована је промоција државних и приватних факултета РС. Ученици су имали могућност да поставе питања представницима факултета, да добију информације о пријемним испитима, информације о смеровима, програму рада, могућностима које добијају након завршетка неког факултета итд.

Промоцију су забележили чланови фотографске секције Лука Глувајић и Адриан Пеко.


Опширније...

 

ПРОЈЕКЦИЈА СЕРИЈЕ "ГРУПА"

У петак, 8. новембра, ученици четвртих разреда наше школе присуствовали су пројекцији пете епизоде игране серије "Група", која се приказивала у малој сали Културног центра. Ово је први пут да се нека серија премијерно приказује специјално за ученике средњих школа.

Након пројекције, која је трајала око сат времена, одржан је и разговор са ауторском екипом серије.


Опширније...

 
Ulti Clocks content
Питамо вас...
Хуху!!!??? Шта желите да видите/ прочитате на сајту?
 
Банер