ОСМА НИС ОЛИМПИЈАДА ИЗ РУСКОГ ЈЕЗИКА

Први круг НИС олимпијаде из руског језика одржан је 1. јуна. Учествовало је 10 ученика наше школе. У финалном кругу, који је одржан 6. јуна, представљало нас је троје ученика: Ања Врањешевић (4о1), Ивана Божић (3д2) и Милош Мркић (2д2).

 

МАТУРАНТИ, ГЕНЕРАЦИЈА 2020/21. ГОД.

4Д1

4Д2

4О1

402

 

РЕПУБЛИЧКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ МАТЕМАТИКЕ

У недељу, 23. маја, у Новом Саду, одржано је Републичко такмичење из математике. Нашу школу су представљали Александар Тркуља (4О2) и Александар Тодоровић (102).

Ученик Александар Тодоровић је награђен похвалницом.

Ученике је припремала професорка математике Зорица Милутиновић.

Честитамо!

 

РЕПУБЛИЧКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ СРПСКОГ ЈЕЗИКА И ЈЕЗИЧКЕ КУЛТУРЕ

У недељеу, 30. маја, на Филолошком факултету у Београду, одржано је Републичко такмичење из српског језика и језичке културе. На такмичењу је учествовао ученик 4О2 одељења Небојша Аћимовић. Ученика је припремала професорка српског језика и књижевности Надица Покрајац.


 

РЕПУБЛИЧКО ТАКМИЧЕЊЕ "КЊИЖЕВНА ОЛИМПИЈАДА"

Републичко такмичење Књижевна олимпијада одржано је у Београду, на Филолошком факултету, 23. маја. Учествовала је ученица Николина Чалић (4д1) и освојила је 5. место.

Ученицу је припремала професорка Надица Покрајац.

Честитамо.

 

ПОКРАЈИНСКА СМОТРА РЕЦИТАТОРА

Покрајинска смотра рецитатора одржана је 14. маја у 9 сати, у Сечњу. На смотри су учествовале Милица Поповић (3д2) и Исидора Ловчанин (3д1). Ученице су припремале професорке српског језика и књижевности Надица Покрајац и Тина Карановић.

 
Ulti Clocks content
Питамо вас...
Хуху!!!??? Шта желите да видите/ прочитате на сајту?
 
Банер