НАСТАВЉАМО САРАДЊУ СА УНИВЕРЗИТЕТОМ ЛОБАЧЕВСКИ


 

ОБАВЕШТЕЊЕ -19. НОВЕМБАР-ОНЛАЈН НАСТАВА

У четвртак 19.11.2020. године, настава ће се одвијати само онлајн, јер ће доћи до искључења гасоводне мреже на ГМРС Рума, због радова, па самим тим у школи неће бити грејања.

 

ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА-ДОБРОВОЉНОГ ДАВАЊА КРВИ

У уторак, 17. новембра, у холу КЦ, одржана је хуманитарна акција добровољног давања крви, а у сарадњи са организацијом Црвеног крста, где су учешће нашли и наши ученици. 

Дан примирја у Првом светском рату

Дан капитулације Немачке у Првом светском рату је државни празник у Републици Србији који се обележава 11. новембра, као нерадни и ненаставни дан.

Обавештавамо ученике и наставнике да се, у складу са мерама које је донео Кризни штаб за сузбијање корона вируса, а због тренутне неповољне епидемиолошке ситуације, васпитно – образовни рад у основним и средњим школама неће реализовати дана 12. и 13. новембра 2020. године (четвртак и петак).

 

2. МЕСТО НА ОКРУЖНОМ ТАКМИЧЕЊУ У СТОНОМ ТЕНИСУ

У уторак, 20. октобра 2020. године, у Шиду, одржано је окружно такмичење у стоном тенису. Женска екипа наше школе, коју су чиниле Тамара Катић и Теодора Стојчевић, освојила је 2. место. Теодора Стојчевић је у појединачној конкуренцији освојила 3. место.

Екипу је водила професорка физичког и здравственог васпитања Вера Милованчевић.

Честитамо!

 

НАГРАДЕ НА ФЕСТИВАЛУ "НЕДЕЉА ПОЗОРИШТА СОНТА 2020"

Гимназијска драмска секција на енглеском језику, "Ruma High School Theatre", учествовала је 17. 10. 2020. на фестивалу "Недеља позоришта Сонта 2020" са мјузиклом "Little Shop of Horrors" и освојила награду за музичко-сценски израз. Свршена матуранткиња наше школе, Адријана Кржић, у улози Audrey, добила је награду за глумачко остварење у представи.

Честитамо!!!

Опширније...

 
Ulti Clocks content
Питамо вас...
Хуху!!!??? Шта желите да видите/ прочитате на сајту?
 
Банер