КАКО СУ ТЕКЛЕ ПРИПРЕМЕ ЗА НАСТАНАК МЈУЗИКЛА "МАЛА ПРОДАВНИЦА УЖАСА"

Како су текле припреме гимназијске драмске секције на енглеском језику, "Ruma High School Theatre", током настанка мјузикла "Little Shop of Horrors" и какви су утисци ђака, можете видети у емисији "Школски одмор", односно притиском на овај линк

 

МЈУЗИКЛ НАШИХ ЂАКА У ДАДОВУ

У понедељак, 28. септембра 2020. године наши ђаци, чланови "Ruma High School Theatre" су наступали у Београду, у Дадову, са мјузиклом "LITTLE SHOP OF HORRORS". Мјузикл је са ученицима припремала професорка енглеског језика Марија Ратанчић.


Опширније...

 

САРАДЊА ГИМНАЗИЈЕ И ТРЕМА ФЕСТА

23. Арт Трема Фест Рума одржаће се у периоду од 24 - 27. септембра 2020. године, под слоганом "Фестивал појачане креативне одговорности". Поред главног дела програма, који чине представе, публика ће имати прилике да присуствује и креативним радионицама, изложбама и сценским инсталацијама.

У недељу, 27. септембра, са почетком у 20 часова, у Дому омладине, Трема Фест ће затворити мјузикл "LITTLE SHOP OF HORRORS" у извођењу "Ruma High School Theatre", односно ученика наше школе.

Опширније...

 

РАДНА СУБОТА- 12. СЕПТЕМБАР 2020.

Дана, 12. септембра 2020. године је била радна субота и организована је кроз следеће активности:

1. Пешачење поводом Дана пешачења под слоганом "Србија хода - за корак ближе здрављу". Ова активност је била у организацији професора физичког васпитања и изведена је у оближњем шеталишту Борковац.

2. Обилазак знаменитости града Руме и посета Музеју, у организацији професора изборних програма.

3. Посета цркви у оквиру предмета верска настава, у организацији вероучитеља.

4. Чланови гимназијске позоришне трупе су имали пробу у организацији професорке енглеског језика.

Све наведене активности су успешно реализоване.

Опширније...

 

НАСТАВНА СУБОТА - 5. СЕПТЕМБАР

Обавештавамо ученике да ће 5. септембар, бити наставна субота, по распореду од понедељка. Ово се односи на ученике прве групе, тј. оне ученике који ову недељу наставу слушају у школи.

 

ИНФОРМАЦИЈЕ О ПРЕВОЗУ ЗА ЂАКЕ

Пред почетак нове школске године, а у складу са захтевима основних и средњих школа, измењен је ред вожње у приградском саобраћају.

Обавештавају се ученици да нови ред вожње могу погледати на овом линку


 
Ulti Clocks content
Питамо вас...
Хуху!!!??? Шта желите да видите/ прочитате на сајту?
 
Банер