ПРОСЛАВА ШКОЛСКЕ СЛАВЕ

ПОЗИВАМО ВАС ДА 27. ЈАНУАРА 2020. У 9 САТИ ДОЂЕТЕ У НАШУ ШКОЛУ НА СВЕЧАНОСТ КОЈА ЈЕ ПОСВЕЋЕНА ТРАДИЦИЈИ СВЕТОСАВЉА, НЕГОВАЊУ ДУХОВНОСТИ, ПРОСВЕЋЕНОСТИ И ХУМАНИЗМА.

КОЛЕКТИВ РУМСКЕ ГИМНАЗИЈЕ!


 

УРУЧЕНА ПРИЗНАЊА НАЈБОЉИМА У ШКОЛСКОМ СПОРТУ

Свечаност додела признања најбољим школама у Срему, за спортске успехе, одржана је у Инђији, 22. јануара. Додељено је укупно 15 пехара у категоријама пионира, омладинаца, а награђене су и најуспешније основне и средње школе.

У конкуренцији средњих школа Гимназија "Стеван Пузић“ освојила је треће место у конкуренцији омладинки, док су у укупном пласману Румљанке заузеле седмо место.

Опширније...

 

НЕДЕЉА БОРБЕ ПРОТИВ РАКА ГРЛИЋА МАТЕРИЦЕ

Поводом обележавања недеље борбе против рака грлића материце у нашој школи је 22. јануара организовано за ученике трећег разреда предавање на тему "Репродуктивно здравље и ХПВ вирус".

Опширније...

 

Срећни празници!


 

РАДИОНИЦА "НОВИ ИЗГЛЕД СТАРИХ КЊИГА"

Током новембра и децембра месеца, у нашој школи, одржано је неколико радионица на тему "Нови изглед старих књига" у сарадњи са Градском библиотеком "Атанасије Стојковић". Радионицу су похађали чланови библиотечке и ликовне секције школе (Милица Атанацковић, Јелена Огњеновић, Анастасија Бркић, Катарина Орловић, Јована Татић, Јелена Рмуш и Милица Тесла).

Опширније...

 

ДОДЕЛА ПАКЕТИЋА

У уторак, 24. децембра, додељени су пакетићи деци чланова колектива.


 
Ulti Clocks content
Питамо вас...
Хуху!!!??? Шта желите да видите/ прочитате на сајту?
 
Банер