ПЛАН УПИСА ЗА ШКОЛСКУ 2021/22. ГОДИНУ

У први разред Гимназије школске 2021/2022. год. планирано је да се упишу ученици у 4 одељења (120 ученика), и то у два одељења општег смера (60 ученика) и два одељења друштвено-језичког смера (60 ученика).


 

ПОЧЕО СА РАДОМ ШКОЛСКИ БЛОГ "РУМСКИ ГИМНАЗИЈАЛАЦ"

Данас је почео са радом школски блог "Румски гимназијалац" који има за циљ да прикаже активности наших ученика у и ван школе. Исто тако, желимо да укажемо на успехе који су постигли наши ђаци, по завршетку школовања.

Позивамо све наше ученике (садашње и бивше) да шаљу своје предлоге, ликовне и књижевне радове, (ван)наставне активности, постигнуте успехе током и након школовања и тако учествују у креирању блога.

Мејл: Ова адреса ел.поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели

Сајт блога: https://rumskigimnazijalac.blogspot.com/


 

ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ У АТЛЕТИЦИ

У понедељак, 5. априла 2021. године, одржано је општинско такмичење у атлетици. Наши ученици су били врло успешни.

Бојана Казановић (101)-освојила је 1. место у трци на 400m; Ивана Цвијетић (102)-1. место у трци на 100m; Дуња Шулава (202)-1. место у трци на 800m; Сара Рикановић (1д2)-1. место у скоку увис; Ана Антић (102)-1. место у бацању кугле и Марија Богдановић (102)-2. место у скоку у даљ.

Женска екипа у саставу: Ана Антић, Бојана Казановић, Марија Богдановић и Ивана Цвијетић учествовала је и у штафетној трци 4x100m и освојила je 1. место.

Небојша Аћимовић (4о2)-освојио је 1. место у трци на 1000m; Филип Чарнописки (1о2)-2. место у бацању кугле и Немања Маричић (1о2)- 3. место у бацању кугле.

Ученике је водила професорка физичког васпитања Вера Милованчевић.

Честитамо!

 

Опширније...

 

НАСТАВЉА СЕ ОНЛАЈН НАСТАВА

Од уторка, 6. априла, ученици настављају да похађају онлајн наставу, а у складу са препорукама Кризног штаба. У договору са предметним професорима, ученици могу доћи у школу ради одговарања и поправљања оцена, у мањим групама и поштујући све епидемиолошке мере.

 

НЕРАДНИ И НЕНАСТАВНИ ДАНИ ОД 2. АПРИЛА ДО 5. АПРИЛА

Обавештавамо ученике и запослене у школи да су петак – 2. април и понедељак – 5. април 2021. године, нерадни и ненаставни дани. Према школском календару рада за средње школе на територији АП Војводине, ови дани представљају први део пролећног распуста. Уједно честитамо ускршње празнике свима који га славе по грегоријанском календару.

 

НАСТАВЉА СЕ ОНЛАЈН НАСТАВА

У складу са препорукама Кризног штаба са седнице одржане 12. марта 2021. године, донета је одлука да све средње школе у Републици Србији и у периоду од 15. до 19. марта 2021. године, настављају са остваривањем наставе на даљину.

 
Ulti Clocks content
Питамо вас...
Хуху!!!??? Шта желите да видите/ прочитате на сајту?
 
Банер