ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ СРПСКОГ ЈЕЗИКА И ЈЕЗИЧКЕ КУЛТУРЕ

У суботу, 24. априла, одржано је Општинско такмичење из српског језика и језичке културе, на којем је наш ученик Небојша Аћимовић (4О2) освојио друго место и пласирао се на Окружно такмичење.

Ученика је припремала професорка српског језика и књижевности Надица Покрајац.

Честитамо!

 

2. НАГРАДА НА РЕПУБЛИЧКОМ ТАКМИЧЕЊУ ИЗ ФИЗИКЕ

У петак, 23. априла, у Крагујевцу је одржано Државно такмичење из физике. Ученик наше школе, Александар Тодоровић (102) освојио је 2. награду.

Ученика је припремала професорка физике Љиљана Пантелић.

Честитамо!


 

"HIPPO" ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ ЕНГЛЕСКОГ ЈЕЗИКА

Први круг Међународног такмичења из енглеског језика "HIPPO", организован је 23. 4. 2021. године у нашој школи. Такмичило се 15 гимназијалаца.


 

СПОРТСКИ УСПЕСИ ГИМНАЗИЈАЛАЦА

У четвртак, 22. 4. 2021. године одржано је општинско такмичење у футсалу за ученике и ученице. Обе екипе су заузеле 3. место.

У петак, 23. 4. 2021. године, у Сремској Митровици, одржано је Окружно такмичење из атлетике. У појединачној конкуренцији Небојша Аћимовић (4о2) освојио је 3. место у трци на 1000м. У екипној конкуренцији ученици су освојили 2. место.

Екипе је водила професорка физичког и здравственог васпитања Вера Милованчевић.

Честитамо!

 

ОД 19.АПРИЛА - КОМБИНОВАНИ МОДЕЛ НАСТАВЕ

Од понедељка, 19. априла 2021. године, ученици се враћају у школске клупе, по комбинованом моделу наставе (како је било од 1. септембра 2020. године). Наставу у школи, од 19. априла започиње прва група, у првој смени (док друга група наставу прати онлајн).

Подсећамо ученике да настава почиње у 8 часова, и да се морају поштовати све епидемиолошке мере.

 

ПЛАСМАН НА ПОКРАЈИНСКУ СМОТРУ РЕЦИТАТОРА

Зонска смотра рецитатора одржана је у онлајн формату, у четвртак, 15. априла 2021. године. Наше ученице Исидора Ловчанин (3д1) и Милица Поповић (3д2) пласирале су се на Покрајинску смотру рецитатора.

Ученице су припремале професорке српског језика и књижевности Надица Покрајац и Тина Карановић.

Честитамо!

 
Ulti Clocks content
Питамо вас...
Хуху!!!??? Шта желите да видите/ прочитате на сајту?
 
Банер