НАЈАВА - "ДАН ОТВОРЕНИХ ВРАТА"- ПРОМОЦИЈА ФАКУЛТЕТА

У суботу, 16. новембра 2019. године, у периоду од 11-13 часова, у холу Гимназије, одржаће се промоције факултета. Позивамо све гимназијалце, али и ученике осталих средњих школа да нас посете како би се на време информисали о упису на жељени факултет.

 

ОКРУЖНО ТАКМИЧЕЊЕ У КОШАРЦИ И БАСКЕТУ

У петак, 8. новембра, у Старој Пазови, одржано је окружно такмичење у кошарци и баскету, за девојке. Ученице наше школе су освојиле у кошарци друго, а у баскету треће место. Екипу је водила професорка физичког васпитања Вера Милованчевић.

Екипу кошаркашица чиниле су: Валентина Гагић, Леа Кобал, Ања Маричић, Катарина Орловић, Татјана Петровић, Александра Рудеж, Јована Станојчић, Теодора Трбојевић и Тања Трифуновић. Екипу за баскет чиниле су: Валентина Гагић,Татјана Петровић, Александра Рудеж и Теодора Трбојевић.

Честитамо!!!

 

1. МЕСТО НА ТАКМИЧЕЊУ МЛАДИХ ИНОВАТОРА ДО 17 ГОДИНА

У четвртак, 7. новембра 2019. године, у Инђији, одржано је Такмичење младих иноватора до 17 година. Нашу школу је представљала екипа састављена од пет ученика прве године, под менторством професорке физике Љиљане Пантелић. Наши гимназијалци су у конкуренцији од 28 екипа из Срема, однели победу, представивши своју идеју о компостирању.

Екипу су чинили: Сара Јанић, Милош Мркић, Мирјана Ралић, Немања Спасојевић и Ања Тубић.

Опширније...

 

ФЕСТИВАЛ ПРАВА ДЕТЕТА

Поводом обележавања 30 година од усвајања Конвенције о правима детета, организује се Фестивал права детета у Војводини. Једна од планираних активности носи назив Квалитетно образовање за сву децу, којој се прикључила и наша школа. Наши ученици ће у периоду од среде, 6. новембра па до петка, 15. новембра имати могућност да анонимно постављају питања директору школе, професорима, психологу, представницима Ученичког парламента, али и да дају сугестије за унапређење рада школе.


Опширније...

 

ХУМАНИТАРНИ ТУРНИР У БАСКЕТУ

У петак, 1. новембра ученици наше школе су се прикључили хуманитарном турниру у баскету, "М3 ЗА СТЕФУ", у организацији ССШ "Бранко Радичевић". Турнир се организовао са циљем прикупљања средстава за лечење малог Стефана Гончина из Руме.


 

ПОСЕТИЛИ СМО САЈАМ КЊИГА

У петак, 25. октобра, ученици и професори наше школе посетили су 64. Међународни сајам књига у Београду.


 
Ulti Clocks content
Питамо вас...
Хуху!!!??? Шта желите да видите/ прочитате на сајту?
 
Банер