ПРИСУСТВОВАЛИ СМО АНТИКОРУПЦИЈСКОМ ЧАСУ У НОВОМ САДУ

У среду, 17. априла, у Гимназији “Исидора Секулић” у Новом Саду одржан је други Антикорупцијски час намењен ђацима завршних разреда средњих школа и њиховим наставницима са подручја Школске управе Нови Сад. Час се организује у оквиру пројекта "Превенција и борба против корупције". Нашу школу су представљали Ива Вуичић, Милица Дрлић, Михајло Недић и Никола Ђапић, са директорком Софијом Благојевић.

Опширније...

 

ПЛАСМАН НА РЕПУБЛИЧКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ ГЕОГРАФИЈЕ

У суботу, 13. априла, у Земуну, одржано је регионално такмичење из географије у организацији Националне географске олимпијаде и Центра за таленте Републике Србије. Задаци и питања су били искључиво логичког и проблемског типа, повезани са разним природним и друштвеним наукама, што ово такмичење чини врло специфичним и новим код нас.

Наши ученици Марко Кутијевац и Лука Ушљебрка, обојица из одељења 3О1, а под менторством професора Ненада Радића, у конкуренцији 430 ученика из целе Србије, пласирали су се на републички ниво.

ЧЕСТИТАМО!!!


 

22. АРТ ТРЕМА ФЕСТ

Арт Трема Фест је међународни фестивал академских позоришта, који афирмише рад студената академија уметности, приказујући њихове испитне, дипломске и професионалне продукције, као и камерне представе које настају у сарадњи са позориштима, независним театарским асоцијацијама и установама културе.

Ове године Арт Трема Фест је трајао од 27- 31. марта, и окупио је велики број волонтера, међу којима су били и ученици наше школе: Јелена Огњеновић, Теодора Ћулибрк, Невена Бајић, Милица Квочка, Теодора Станојчић, Исидора Ловчанин и Софија Пешић.
 

МОСТ ОД ШПАГЕТА

Факултет техничких наука и Департман за грађевинарство и геодезију у Новом Саду,

организовали су у суботу, 30. марта, радионицу у прављењу мостова од шпагета,

као припрему за такмичење, које ће се одржати у мају месецу.

Нашу екипу су представљали ученици четврте године: Уна Лазић, Данило Кнежевић и Драгана Чупић, предвођени професорком физике Љиљаном Пантелић.


 

РЕЗУЛТАТИ МЕЂУНАРОДНОГ "HIPPO" ТАКМИЧЕЊA ИЗ ЕНГЛЕСКОГ ЈЕЗИКА

Ученица другог разреда наше школе, Маја Јовановић, пласирала се у завршни круг "HIPPO 2019" такмичења из енглеског језика, који се одржава 11-12. маја у Лидо ди Јесолу, у Италији.

ЧЕСТИТАМО!


 

НОВИ СПОРТСКИ УСПЕСИ

-У среду, 3. априла, одржано је међуокружно такмичење У ЖЕНСКОМ РУКОМЕТУ у Београду.

Наше девојке су освојиле друго место.


Опширније...

 
Ulti Clocks content
Питамо вас...
Хуху!!!??? Шта желите да видите/ прочитате на сајту?
 
Банер