ДОДЕЛА СВЕТОСАВСКЕ ПОВЕЉЕ

На Савиндан - празник посвећен великом српском просветитељу Светом Сави, Општина Рума је традиционално наградила најбоље ученике у школској 2020/2021. години. Овогодишњи носилац повеље за нашу школу је Александар Тркуља, ученик 4О2 одељења.

Честитамо!


 

ШКОЛСКА СЛАВА- СВЕТИ САВА


Свим бившим, садашњим и будућим гимназијалцима, као и колегама просветним радницима, срећна школска слава Свети Сава и да и у овим околностима негују дух светосавља, љубави и племенитости.


Носилац Светосавске повеље за ову школску годину је ученик 402 одељења, Александар Тркуља. Честитамо!

Опширније...

 

ПОЧЕТАК ДРУГОГ ПОЛУГОДИШТА

У понедељак, 18. јануара 2021. почиње друго полугодиште за све средњошколце, по комбинованом моделу наставе (која подразумева поделу разреда на групе, док је једна група у школи, друга наставу прати онлајн) .

У нашој школи, прве недеље, прва група наставу започиње у првој смени, са почетком у 8 часова, док ће друга група наставу пратити онлајн. Следеће недеље групе се мењају, односно друга група је у школи, а прва прати наставу онлајн.

 

...


 

ПРВИ ОНЛАЈН ГЕОВИКЕНД

У суботу, 12. децембра 2020. године, у периоду од 9-12 часова, одржаће се е-Geovikend, преко zoom апликације.

Сви ученици који су љубитељи географије, туризма и путовања треба да се пријаве путем линка за zoom регистрацију:

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_hDS5NW2aQ9ODAvwd8g04oA

Више о самом догађају можете прочитати притиском на линк

Контак за више информација: др Игор Стаменковић, 064 2354 745



 

НОВЕ МЕРЕ ЗА ОРГАНИЗАЦИЈУ РАДА ШКОЛЕ

На основу препорука Кризног штаба за сузбијање заразних болести COVID-19, које су донете на седници одржаној 25.11. 2020. године, Влада Републике Србије донела је Уредбу о Допуни уредбе о мерама за спречавање и сузбијање заразне болести COVID-19 којом се прописују нове мере за организацију рада средњих школа и измена школског календара за школску 2020/2021. годину.

Према наведеној Уредби у периоду од 30. новембра до 18. децембра образовно-васпитни рад се организује путем наставе на даљину, уз коришћење одговарајућих платформи, односно система за управљање учењем.

У складу са одлуком о промени календара образовно васпитног рада за средње школе, прво полугодиште се завршава 18. децембра 2020, односно зимски распуст почиње 21. децембра 2020. и траје до 15. јануара 2021. године, а друго полугодиште почиње 18. јануара 2021.


 
Ulti Clocks content
Питамо вас...
Хуху!!!??? Шта желите да видите/ прочитате на сајту?
 
Банер