ОД 19.АПРИЛА - КОМБИНОВАНИ МОДЕЛ НАСТАВЕ

Од понедељка, 19. априла 2021. године, ученици се враћају у школске клупе, по комбинованом моделу наставе (како је било од 1. септембра 2020. године). Наставу у школи, од 19. априла започиње прва група, у првој смени (док друга група наставу прати онлајн).

Подсећамо ученике да настава почиње у 8 часова, и да се морају поштовати све епидемиолошке мере.

 

ПЛАСМАН НА ПОКРАЈИНСКУ СМОТРУ РЕЦИТАТОРА

Зонска смотра рецитатора одржана је у онлајн формату, у четвртак, 15. априла 2021. године. Наше ученице Исидора Ловчанин (3д1) и Милица Поповић (3д2) пласирале су се на Покрајинску смотру рецитатора.

Ученице су припремале професорке српског језика и књижевности Надица Покрајац и Тина Карановић.

Честитамо!

 

ПЛАН УПИСА ЗА ШКОЛСКУ 2021/22. ГОДИНУ

У први разред Гимназије школске 2021/2022. год. планирано је да се упишу ученици у 4 одељења (120 ученика), и то у два одељења општег смера (60 ученика) и два одељења друштвено-језичког смера (60 ученика).


 

ПОЧЕО СА РАДОМ ШКОЛСКИ БЛОГ "РУМСКИ ГИМНАЗИЈАЛАЦ"

Данас је почео са радом школски блог "Румски гимназијалац" који има за циљ да прикаже активности наших ученика у и ван школе. Исто тако, желимо да укажемо на успехе који су постигли наши ђаци, по завршетку школовања.

Позивамо све наше ученике (садашње и бивше) да шаљу своје предлоге, ликовне и књижевне радове, (ван)наставне активности, постигнуте успехе током и након школовања и тако учествују у креирању блога.

Мејл: Ова адреса ел.поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели

Сајт блога: https://rumskigimnazijalac.blogspot.com/


 

ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ У АТЛЕТИЦИ

У понедељак, 5. априла 2021. године, одржано је општинско такмичење у атлетици. Наши ученици су били врло успешни.

Бојана Казановић (101)-освојила је 1. место у трци на 400m; Ивана Цвијетић (102)-1. место у трци на 100m; Дуња Шулава (202)-1. место у трци на 800m; Сара Рикановић (1д2)-1. место у скоку увис; Ана Антић (102)-1. место у бацању кугле и Марија Богдановић (102)-2. место у скоку у даљ.

Женска екипа у саставу: Ана Антић, Бојана Казановић, Марија Богдановић и Ивана Цвијетић учествовала је и у штафетној трци 4x100m и освојила je 1. место.

Небојша Аћимовић (4о2)-освојио је 1. место у трци на 1000m; Филип Чарнописки (1о2)-2. место у бацању кугле и Немања Маричић (1о2)- 3. место у бацању кугле.

Ученике је водила професорка физичког васпитања Вера Милованчевић.

Честитамо!

 

Опширније...

 

НАСТАВЉА СЕ ОНЛАЈН НАСТАВА

Од уторка, 6. априла, ученици настављају да похађају онлајн наставу, а у складу са препорукама Кризног штаба. У договору са предметним професорима, ученици могу доћи у школу ради одговарања и поправљања оцена, у мањим групама и поштујући све епидемиолошке мере.

 
Ulti Clocks content
Питамо вас...
Хуху!!!??? Шта желите да видите/ прочитате на сајту?
 
Банер